SZC logo

Nyíregyházi Szakképzési Centrum

OM kód: 203045/008 | 4400 Nyíregyháza, Család utca 11.

Intézmény logo

NYSZC Zay Anna Technikum és Kollégium

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • Órarend
 • KRÉTA

Hírek

2023. nov. 14.


Illés Ilona

  III. Zay Tudományos Nap

  A Zays Hét keretén belül iskolánkban harmadik alkalommal került megrendezésre a Zay Tudományos Nap, mely 2021-ben abból a célból indult útjára, hogy a Zay-pályázaton sikeres pályamunkákat készítő tanulók tehetséggondozását biztosítsa.

  III. Zay Tudományos Nap

  A rendezvényt Pájer Attila a Nyíregyházi SZC kancellárja nyitotta meg 10 órakor. Ezt követően Dr. Szűcs Attila a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház főigazgatója, Nagy Géza a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház ápolási igazgatója, a MESZK Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Területi Szervezetének elnöke valamint Vargáné Nemes Ildikó igazgatónő, mint a rendezvény házigazdája üdvözölte a jelenlévőket.

  A Zays Hét kiemelkedő programján iskolánk jelenlegi és volt tanítványai tudományos kutatómunkájukat mutatják be, melyekre vagy korábbi Zay-pályázaton vagy országos versenyen kaptak már elismerő minősítést. Az idei évben a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karának két delegált hallgatója is bemutathatta a tudományos munkáját.

  A rendezvényen Vidáné Fábián Valéria a Szegedi Tudományegyetem Szentgyörgyi Albert Klinikai Központ, Ápolásvezetési és Szakdolgozói Oktatási Igazgatóságának szakoktatója is előadást tartott „Mentorálás és gyakorlatvezetés, mint a humánerőforrás utánpótlás biztosításának eszközei” címmel és üléselnöki funkcióban is tevékenykedett.

  Üléselnöki felkérésnek eleget téve Dr. habil Jóna György Phd. a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karának egyetemi docense is megtisztelte a rendezvényt és értékelte az előadók tevékenységét.

  A Tudományos Bizottság munkájában részt vett még Papp Miklósné intézményünk nyugdíjas oktatója a Zay Tudományos Nap egykori társszervezője.

  Jelenlétével megtisztelte a rendezvényt Jakabné Harcsa Erzsébet a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórház ápolási igazgatója, Nagyné Hermányos Zsuzsanna, a Nyíregyházi Szociális Gondozási és Egészségügyi Alapellátási Központ igazgatója.

  A rendezvényen összesen hét kimagasló színvonalon összeállított prezentáció került bemutatásra. A Tudományos Bizottság minden előadóról elismerő véleményt alkotott, hiszen profi módon mutatták be a feltáró elemzésben elért eredményeket, összefüggéseket, következtetéseket.

  A rendezvény a szakmai együtt gondolkodásra, eszmecserére is lehetőséget adott. Minden előadó értékes ajándékot kapott a színvonalas előadásért a MESZK és a NYSZC támogatói felajánlásának köszönhetően.

  Természetesen a sikeres programot jövőre is folytatjuk, új ötletekkel, elképzelésekkel kiegészítve.

  A szervezők: Illés Ilona oktató és Varga Lászlóné oktató.

  Fotók: Asztalos Szilárd

  GALÉRIA

  III. Zay Tudományos Nap - 2023

  tudnap23_6104.jpg
  tudnap23_6103.jpg
  tudnap23_6087.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Áldott adventi várakozást kívánunk!

  Áldott adventi várakozást kívánunk!

  a Zay vezetősége

  2023. dec. 1.


  admin

  Zays tanuló a MESZK Tudományos Napon

  Zays tanuló a MESZK Tudományos Napon

  XVIII. alkalommal került megrendezésre a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szervezetének Tudományos Napja Nyíregyházán, melyen előadóként Mosolygó Georgina 12.C osztályos tanuló képviselte iskolánkat.

  2023. nov. 28.


  Illés Ilona

  Idegen nyelvi versenyek

  Idegen nyelvi versenyek

  Angol és német nyelvi verseny

  2023. nov. 17.


  Varga Györgyné


  Partnereink

  • Nyíregyházi SZC
  • Sz-Sz-B Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
  • Nyíregyházi Család- és Gyermekjóléti Központ
  • Határtalanul
  • Pénziránytű
  • Waclaw Felczak Alapítvány
  SZC logo

  Nyíregyházi Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • NYSZC Zay Anna Technikum és Kollégium

    4400 Nyíregyháza, Család utca 11.

   • Telefon: +36701996735

    E-mail: titkarsag@zay.hu

    OM azonosító: 203045/008

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/000936


   2023NYSZC Zay Anna Technikum és Kollégium